Suurlähetystö hakee korkeakouluharjoittelijaa syksylle 2023

Suomen suurlähetystö Kööpenhaminassa hakee korkeakouluharjoittelijaa syksylle 2023 kolmen kuukauden mittaiselle harjoittelujaksolle. Harjoittelussa on mahdollista perehtyä monipuolisesti suurlähetystön laajaan tehtäväkenttään.

Työtehtävät

Edustuston tavoitteena on tutustuttaa harjoittelija laajasti edustuston toimintaan ja työkenttään. Työtehtävien määrittelyssä pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan myös harjoittelijan oma opintosuunta ja intressit. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu:

  • osallistuminen poliittisten ja taloudellisten raporttien laadintaan
  • osallistuminen edustuston viestintään ml. verkkotiedottaminen sekä mediakatsausten laatiminen
  • tiedonhankinta ja analysointi
  • osallistuminen suurlähetystön edustajana erilaisiin briefing- ja tiedotustilaisuuksiin sekä seminaareihin ja niistä raportointi
  • osallistuminen asiakaspalveluun ml. vastaaminen Suomea koskeviin tiedusteluihin
  • avustaminen suurlähetystön tilaisuuksien järjestelyissä

Harjoittelun ajankohta ja kesto

Harjoittelu ajoittuu syyskaudelle 2023. Tarkempi aloitusajankohta sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on vähintään 3 kk riippuen harjoittelun rahoituksesta.

Työnantajan koulutusalatoive

Korkeakoulu- ja/tai yliopisto-opinnot käynnissä, vähintään 2-3 lukuvuotta suoritettuna. Opintotausta vapaa, mutta esim. yhteiskuntatieteiden, kauppatieteiden tai oikeustieteiden opinnot eduksi.

Edellytykset tehtävän hoitamiseen

Erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, sujuva ruotsin ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Tanskan kielen taito eduksi, kuten myös muu kielitaito. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja, aloitekykyä ja joustavuutta. Mielenkiinto ja/tai osaaminen pohjoismaiseen yhteistyöhön, kansainvälisiin asioihin, EU-asioihin ja ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan liittyen eduksi kuten myös mielenkiinto ja/tai osaaminen viestintäasioista.

Palkkaus

Korkeakouluharjoittelijalle maksetaan Kelan vuoden 2023 työssäoloehdon täyttävä vähimmäispalkka. Vuonna 2023 bruttopalkka ilman työnantajan sivukuluja on 1331 euroa/kk.

Palkkaa, harjoittelun muuta rahoitusta ja muita asioita koskevat lisätiedot:

  • Harjoittelu edellyttää yliopiston/oppilaitoksen tuen. Hakemukseen tulee liittää todistus myönnetystä tuesta.
  • Oppilaitoksen rahoitustuen tulee olla noin 1 000 euroa/kk. Kolmas kuukausi kokonaan työnantajan kustantamana on mahdollinen.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 2.4.2023 mennessä osoitteeseen [email protected] Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä "korkeakouluharjoittelija ja nimesi". Nimeä liitteet muotoon Sukunimi_Etunimi_Hakemus ja Sukunimi_Etunimi_Ansioluettelo.

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa konsuli Sanna Ringborg sähköpostitse sanna.ringborg(at)formin.fi /
puh. (+45) 20 85 79 11.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Velkommen til København!