Suurlähetystö hakee ammattikorkeakouluharjoittelijoita vuodelle 2023

Suurlähetystö hakee ammattikorkeakouluharjoittelijoita konsulaatin tehtäviin. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät asiakaspalvelun parissa. Innostavan työyhteisön ja laaja-alaisten työtehtävien lisäksi saat mahdollisuuden tutustua edustuston toimintaan ja palveluihin. Kansainvälinen harjoittelu kartuttaa kielitaitoa ja kulttuuriosaamista, kohentaa ansioluetteloasi ja antaa hyvän valttikortin työnhaussa.

Suomen suurlähetystö, Kööpenhamina
Suomen suurlähetystö, Kööpenhamina

Työtehtävät

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, passi- ja henkilökorttihakemusten itsenäinen käsittely, oleskelulupien ja kansalaisuusilmoitusten vastaanotto sekä vaihtelevat toimistotyöt. Harjoittelija pääsee mukaan osallistumaan suurlähetystössä järjestettäviin tapahtumiin. Harjoittelijan omat kiinnostuksen kohteet pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Harjoittelun kesto

Etsimme harjoittelijoita viideksi kuukaudeksi sekä keväälle että syksylle 2023, aloitus sopimuksen mukaan.

Harjoittelun ehdot

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus joko oppilaitokselta, Erasmus+ -harjoitteluapuraha, aikuiskoulutustuki tai myös stipendit hyväksytään oppilaitoksilta ja esimerkiksi säätiöiltä, joiden toimintamuotoihin tai tehtäviin on kirjattu apurahojen (ml. matka-apuraha) myöntö opiskelijoille työharjoitteluun.

Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelija kuuluu valtion matkaturvavakuutuksen piiriin koko harjoittelunsa ajan. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Perusvalmiudet

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä. Kielitaitovaatimuksena on suomi, englanti ja ruotsi. Ruotsin kielen taidon ei tarvitse olla erinomainen, vaan riittää, että ruotsilla tulee toimeen. Etusijan saavat opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Hakemukset ja hakuaika

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen consulate.kob(at)formin.fi viimeistään 9.12.2022. Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä "AMK-harjoittelija ja nimesi".

Lisätietoja

Lisätietoja antaa konsuli Sanna Ringborg sähköpostitse sanna.ringborg(at)formin.fi /
puh. (+45) 20 85 79 11.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme: um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä: http://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle)

Velkommen til København!