Helsingin uuden keskustakirjaston Oodin avajaisia juhlitaan itsenäisyyspäivän aattona

Helsingin keskustakirjasto Oodi on elävä kohtaamispaikka Kansalaistorilla, aivan Helsingin sydämessä. Kirjasto on moderni tapahtumapaikka, lukemisen talo ja monipuolinen kaupunkikokemus.
Oodi tarjoaa tietoja, taitoja ja tarinoita, ja sinne on helppo tulla oppimaan,
eläytymään, nauttimaan ja työskentelemään.

Foto Andrey Shadrin

Helsingin keskustakirjasto Oodin avajaisia juhlitaan itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta 2018. Avajaisohjelma on ainutkertainen matka suomalaiseen kulttuuriin, luontoon ja yhteisöllisyyteen. Se on myös kertomus lukutaidon, demokratian ja sitä kautta myös Oodin synnystä. Avajaiset jatkuvat itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta, jolloin luvassa on erityisesti perheille suunnattua ohjelmaa.

Oodi avaa ovensa ensimmäistä kertaa yleisölle itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta kello 8. Avajaisohjelma sijoittuu sekä ulkolavalle että Oodin kolmeen kerrokseen. Tasavallan presidentti Sauli Niinistön tervehdyksen lisäksi avajaispäivänä kuullaan pormestari Jan Vapaavuoren, apulaispormestari Nasima Razmyarin ja Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaaran puheenvuorot.

Lue lisää Oodista ja avajaisohjelmasta: Oodihelsinki.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Virtuaaliselle kiertokäynnille Oodissa pääset tästä: Svenska.yle.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)