Viestintäkoordinaattori Berliiniin 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Viestintäkoordinaattori Berliiniin 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Suomen Saksan-suurlähetystö Berliinissä hakee palvelukseensa viestintäkoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuva suurlähetystön sisätiloista.
Kuva: Bernhard Ludewig

Viestintäkoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. monipuolinen maakuvatyö, sisällön tuottaminen suurlähetystön nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin (FB, Twitter, Instagram). Työhön kuuluu viestinnän suunnittelu, kehittäminen ja seuranta sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen. Tehtävä sisältää myös kameralla kuvaamista, kuvien käsittelyä, videoiden editointia sekä tavallisella kameralla että kännykällä. Digitaalisen työympäristön sekä sähköisten kokousalustojen tuntemus on tärkeää.

Tehtävän haltijalta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää saksan ja englannin kielen taitoa, vahvaa tietotekniikkaosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työaika on 36:15 h viikossa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä esiintymistaitoa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä osana edustuston viestintä- ja kulttuuritiimiä. Hakijalla toivotaan olevan soveltuva korkeakoulu-/AMK-tutkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus viestinnällisistä tehtävistä. 

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja työsopimus noudattaa Saksan työlainsäädäntöä. Työsopimus sovitaan toistaiseksi voimassaolevaksi ja koeaika on 6 kk. Palkka asettuu kokemuksesta ja osaamisesta riippuen välille EUR 3100-3300€/kk. Tehtävä on mahdollista täyttää myös määräaikaisena.  Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Lisätietoja: 

Lisätietoja työn sisällöstä antaa lehdistö- ja kulttuurineuvos Tanja Huutonen [email protected], +491723140070 sekä työsuhteen ehdoista hallinnollinen avustaja Annariina Kukkonen, [email protected]

Vapaamuotoinen hakemus suosittelijoineen suomeksi tai ruotsiksi ml. ansioluettelo pyydetään lähettämään pe 5.2.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen: [email protected]. Jatkoon valitut tullaan pyytämään haastatteluun 8. – 19.2.2021 välisenä aikana. Haastattelut käydään videoitse.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).