Työpaikkailmoitus: Assistentti (talous- ja turvallisuuspoliittisten tiimien virkamiesten assistentti) 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Työpaikkailmoitus: Assistentti (talous- ja turvallisuuspoliittisten tiimien virkamiesten assistentti) 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Suomen Berliinin-suurlähetystö hakee palvelukseensa assistenttia (talouspoliittinen ja turvallisuuspoliittinen tiimi) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työntekijöitä Suomen Saksan-suurlähetystön tiloissa.
Kuva: Suomen suurlähetystö, Berliini/Bernhard Ludewig.

Assistentin tehtäviin kuuluu kolmihenkisen virkamiestiimin avustaminen. Pääasialliset työtehtävät ovat virkamiesten toimintakenttään liittyvien vierailuiden ja tapahtumien järjestäminen, virkamiesten omat tapaamis- ja matkajärjestelyt, yhteydenpito eri kontakteihin, tiedonetsintä virkamiesten toimintakenttään liittyen ja muut sihteeritehtävät.

 

Tehtävän haltijalta edellytetään hyvää suomen, saksan ja englannin kielen taitoa, vahvaa toimisto- ja tietotekniikkaosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen. Työaika on 36:15 h viikossa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä. Edellytyksenä on toisen asteen tutkinto tao soveltuva AMK-tutkinto.

 

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja työsopimus noudattaa Saksan työlainsäädäntöä. Työsopimus sovitaan toistaiseksi voimassaolevaksi ja koeaika on 6 kk. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

 

Lisätietoja työsuhteen ehdoista antaa hallinnollinen avustaja Annariina Kukkonen, [email protected], +49 30 505030 ja työn sisällöstä edustuston päällikön sijainen Antti Kaski, [email protected], +49 30 505030.

 

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan viimeistään perjantaina 20.12.2019 klo 16:15 (Saksan aikaa) sähköpostilla (Aihe: ASSISTENTTI) osoitteeseen [email protected].

 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).

 

Saksa
assistentit
työpaikkailmoitukset