Suomi 104 – virtuaalinen juhlakonsertti

Suomi 104 – virtuaalinen juhlakonsertti

Tänä vuonna juhlimme Suomen itsenäisyyttä virtuaalisella juhlakonsertilla, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Varaudu siis reilun puolen tunnin mittaiseen juhlakonserttiin ja ota hyvä asento kotisohvalla sunnuntaina 5.12.2021 kello 19.00 alkaen (huom! Suomen aikaa klo 20).

Konsertti avataan suurlähettiläs Anne Sipiläisen itsenäisyyspäivän tervehdyksellä, ja tilaisuuden juontaa suurlähetystön lehdistö- ja kulttuurineuvos Tanja Huutonen. Konsertissa kuulemme kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä sekä suomalaisia ikivihreitä Maria Lundin ja Pepe Willbergin tulkitsemina ja upean orkesterin säestyksellä. Maria Lund ja Pepe Willberg esittävät myös itsenäisyyspäivään sopivan laulun ”Isänmaa äidin taivas”. Lisäksi arvomme kaikkien tapahtuman osallistujien kesken matkalahjakortin Suomeen.

Voit myös itse osallistua keskusteluun juhlalähetyksen aikana chatissa sekä jakaa omia tunnelmakuvia sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #suomi104 ja @finbotschaftde. Jaamme illan aikana kuvianne Instagram-stooreissamme. Toivomme paljon tervehdyksiä eri puolilta Saksaa ja maailmaa!

Ohjelma on pääosin suomeksi.

 Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme! 

Tapahtumaa voit seurata 5.12. klo 19 alkaen (klo 20 Suomen aikaa) osoitteessa:
www.finnlandvirtuell.de(Linkki toiselle verkkosivustolle)

#suomi104 #finnlandvirtuell