Suomi 103 – virtuaalinen juhlalähetys katsottavissa myös jälkeenpäin

Suomi 103 – virtuaalinen juhlalähetys katsottavissa myös jälkeenpäin

Suomi täyttää 103 vuotta ja itsenäisyyttä juhlitaan poikkeuksellisesti virtuaalisesti. Suurlähetystö kutsuu kaikki mukaan viettämään yhteistä juhlaa itsenäisyyspäivän aattona. Ota siis hyvä asento kotisohvalla ja virittäydy suurlähetystön juhlalähetyksen tunnelmaan lauantaina 5.12.2020 klo 19 alkaen.

Lisäys 7.12.2020: 

Kiitos kaikille #Suomi103-juhlalähetykseemme osallistuneille. Juhlalähetyksen tallenne on katsottavissa osoitteessa: www.finnlandvirtuell.de

Onnellinen Visit Finlandin matkalahjakortin voittaja on nyt arvottu: onneksi olkoon, Marjo-Riitta Diehl! 

HUOM! Tärkeä ohje voittajalle: Sinua pyydetään ilmoittautumaan välittömästi, viimeistään sunnuntaihin 20.12.2020 mennessä osoitteeseen: [email protected] lunastamaan voittosi. Mikäli voittaja ei ilmoittaudu 20.12.2020 mennessä, lahjakortti arvotaan uudelleen chattiin osallistuneiden kesken.

***

Musiikin voimaa ja valoa vuoden pimeimpään aikaan katsojille tarjoilee muun muassa Samuli Edelmann, Ilari Edelmann ja Jukka Perko, Jarkko Riihimäki sekä Jukka Kuoppamäki ja Inka Auhagen.

Kunniavieraanamme juhlalähetyksessä on tasavallan presidentti Sauli Niinistö, jonka itsenäisyyspäivän tervehdyksen ulkosuomalaisille saatte nähdä  jo ennen varsinaista itsenäisyyspäivää. Myös suurlähettiläs Anne Sipiläinen lähettää tervehdyksensä suomalaisille Saksassa.

Suurlähetystön Suomi 103 -juhlalähetyksessä on muistettu myös perheen pienempiä katsojia: mukana ovat yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä Mimmit sekä kolmen Berliinissä asuvan suomalaislapsen esitys.

Itsenäisyysjuhlassa tapaamme myös monia Saksassa asuvia suomalaisia. Haastattelussa muun muassa suunnittelija Klaus Haapaniemi ja Mia Wallenius, kuvataiteilija Kirsi Mikkola ja Visit Finlandin Jyrki Oksanen. Arvomme juhlaan osallistuneiden kesken pitkään voimassa olevan matkalahjakortin Suomeen.

Voit myös itse osallistua keskusteluun juhlalähetyksen aikana chätissä sekä jakaa omia tunnelmakuvia sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #suomi103 ja @finbotschaftde. Jaamme illan aikana kuvianne Instagram-stooreissamme.

Seuraa virtuaalista juhlalähetystä tämän linkin kautta: www.finnlandvirtuell.de

Lämpimästi tervetuloa!