Suomen suurlähetystö Berliinissä hakee palvelukseensa viestintäkoordinaattoria

Suomen suurlähetystö Berliinissä hakee palvelukseensa viestintäkoordinaattoria kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.4.2023 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kahden vuoden jälkeen.

Viestintäkoordinaattorin tehtäviin kuuluvat mm. monipuolinen maakuvatyö, sisällön tuottaminen suurlähetystön nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin (FB, Twitter, Instagram), saksalaisen median seuranta ja siitä raportointi sekä edustuston muuhun raportointiin osallistuminen soveltuvin osin. Työhön kuuluu myös viestinnän suunnittelu ja kehittäminen sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen. Tehtävä sisältää myös kameralla kuvaamista, kuvien käsittelyä, videoiden editointia sekä tavallisella kameralla että kännykällä.

Tehtävän haltijalta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää saksan ja englannin kielen taitoa, vahvaa tietotekniikkaosaamista, kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen. Suomen ja Saksan yhteiskuntien ja mediakentän tuntemus katsotaan eduksi, samoin kuin hyvä ruotsin kielen taito. Arvostamme oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä esiintymistaitoa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn Suomelle hyvin keskeisessä suurlähetystössä osana edustuston viestintä- ja kulttuuritiimiä. Hakijalla toivotaan olevan soveltuva korkeakoulu-/AMK-tutkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus viestinnällisistä tehtävistä.

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja työsopimus noudattaa Saksan työlainsäädäntöä. Työaika on 36:15 h viikossa. Palkka asettuu kokemuksesta ja osaamisesta riippuen välille EUR 3200-3500€/kk. Koeaika on 6 kk.

 Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Vapaamuotoinen hakemus suosittelijoineen ml. ansioluettelo pyydetään lähettämään ti 14.2.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen: [email protected].

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annan suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja:

Lisätietoja työn sisällöstä antaa lehdistö- ja kulttuurineuvos Tanja Huutonen [email protected], +491723140070 sekä työsuhteen ehdoista hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Tuijamari Pahl, [email protected].