Berliinin suurlähetystössä avoinna konsulipalveluvirkailijan tehtävä  

Berliinin suurlähetystössä avoinna konsulipalveluvirkailijan tehtävä  

Foto: Bernhard Ludewig

Suomen Berliinin suurlähetystö hakee konsulipalveluvirkailijaa

Työtehtäviin kuuluvat:

  • Passi- ja kansalaisuusasiat
  • Notaari- ja väestörekisteriasiat
  • Viisumi- ja oleskelulupa-asiat
  • Konsulipalveluiden asiakaspalvelu
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

 

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta, erinomaista suomen ja saksan kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sekä itsenäistä että tiimityöskentelykykyä, päätöksentekokykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Odotamme konsulipalveluvirkailijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä paineensietokykyä. Ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä Suomen edustustoissa katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön koulutus tapahtuu työn ohessa suurlähetystössä sekä lisäksi mahdollisuuksien mukaan ulkoministeriössä Helsingissä.

 

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja työsopimus noudattaa Saksan työlainsäädäntöä. Työsopimus sovitaan kahden vuoden määräaikaiseksi alkaen 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sijoittuu kokemuksesta riippuen 3200 – 3500€/kk välille. Koeaika on 6 kk. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja työn sisällöstä antaa konsuli Tarja Parkkinen, [email protected],
+ 49 160 905 209 59 sekä työsuhteen ehdoista hallinnollinen avustaja Annariina Kukkonen, [email protected]

Vapaamuotoinen hakemus suomeksi tai ruotsiksi ml. ansioluettelo pyydetään lähettämään 31.3.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen: [email protected] ja viestin otsikoksi ”Konsulipalveluvirkailija”.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).