Liikkuva passilaite Münchenissä 15 – 17.5.2023

Suomen Berliinin suurlähetystö tuo liikkuvan passilaitteen Suomen kunniakonsulaattiin Müncheniin 15 – 17.5.2023. Tällöin on mahdollista anoa Suomen passia ja/tai henkilökorttia kunniakonsulaatissa osoitteessa Maria-Theresia-Str. 6, 81675 München.

Hakemus on jätettävä henkilökohtaisesti ja sitä varten on varattava aika etukäteenKaikki ajanvaraukset tulee tehdä etukäteen sähköpostitse 9.5.2023 mennessä: [email protected]

Maksut tulee suorittaa suurlähetystön pankkitilille etukäteen. Huomioikaa valmiin passin tai henkilökortin postituskulu 7 €. Käteis- ja korttimaksuja ei oteta vastaan liikkuvalla passilaitteella vastaanotetuissa anomuksissa. Lisätietoja: Palveluhinnasto

Tärkeää muistaa:

  • Passi- ja henkilökorttihakemuksen tiedot tulostetaan Suomen väestötietojärjestelmästä. Henkilötietojen (nimi, syntymäpaikka, siviilisääty, kansalaisuudet) tulee olla ajan tasalla.  Digi- ja väestötietovirastosta voi tarkistaa omat tiedot maksutta kerran vuodessa täältä.(Linkki toiselle web-sivustolle.)
  • Mukana oltava yksi biometriseen passiin soveltuva paperinen valokuva, joka vastaa Suomen passivalokuvasääntöjä. Tarkista passivalokuvasäännöt Suomen poliisin verkkosivuilta.(Linkki toiselle web-sivustolle.) Kuva ei saa olla vanhempi kuin 6 kk.
  • Mukaan myös nykyinen Suomen passi tai henkilökortti (vaikka ei enää voimassa oleva) sekä kuitti maksusta (tiliote, kuitti tilisiirrosta tms.).

Hakemukseen tai ajanvaraukseen liittyvät tiedustelut Suomen suurlähetystöön puhelimitse maanantaisin 9:30 – 11:00, keskiviikkoisin 9:30 -11:00 ja perjantaisin 9:30 – 11:00 numerosta +49 (0)30 - 505030 tai sähköpostitse [email protected].

Huom! Suomen Berliinin suurlähetystö varaa oikeuden peruuttaa/siirtää matkan.

 

Lisätietoja: