Berliinin suurlähetystössä avoinna konsulipalveluvirkailijan tehtävä

Suomen Berliinin suurlähetystö hakee konsulipalveluvirkailijaa alkaen 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan

Työtehtäviin kuuluvat:

  • Passi- ja kansalaisuusasiat
  • Notaari- ja väestörekisteriasiat
  • Viisumi- ja oleskelulupa-asiat
  • Konsulipalveluiden asiakaspalvelu
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta, erinomaista suomen ja saksan kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sekä itsenäistä että tiimityöskentelykykyä, päätöksentekokykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Odotamme konsulipalveluvirkailijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä paineensietokykyä. Ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä Suomen edustustoissa katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön koulutus tapahtuu työn ohessa suurlähetystössä sekä lisäksi mahdollisuuksien mukaan ulkoministeriössä Helsingissä.

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja työsopimus noudattaa Saksan työlainsäädäntöä. Työsopimus sovitaan kahden vuoden määräaikaiseksi alkaen 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sijoittuu kokemuksesta riippuen 3300 – 3600€/kk välille. Koeaika on 6 kk. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.).

 

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja työn sisällöstä antaa konsuli Tarja Parkkinen, [email protected] 
sekä työsuhteen ehdoista hall.ulkoasiainsihteeri Tuijamari Pahl [email protected]

Puh: +49 30 5050 30

Vapaamuotoinen hakemus suomeksi tai ruotsiksi ml. ansioluettelo pyydetään lähettämään 28.1.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen: [email protected]  ja viestin otsikoksi ”Sukunimi, konsulipalveluvirkailija”.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme https://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).