Finnish Internet Forum pureutuu hybridivaikuttamiseen – ilmoittautuminen on alkanut

Ulkoministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö ja eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunta järjestävät yhteistyökumppaneidensa kanssa Finnish Internet Forum  -tilaisuuden Pikkuparlamentin auditoriossa torstaina 26. huhtikuuta 2018 klo 8.30−14.00. Finnish Internet Forum järjestetään nyt yhdeksännen kerran.

Finnish Internet Forumin teemana on tänä vuonna hybridivaikuttaminen. Forumin asiantuntijapaneelissa pohditaan muun muassa, miksi hybridivaikuttamista tehdään ja miten kyber- ja informaatioturvallisuus eroavat toisistaan. Toisessa paneelikeskustelussa käsitellään yksityisyyden suojaa verkossa EU:n uuden tietosuoja-asetuksen astuessa voimaan toukokuussa.

Tilaisuudessa kuullaan myös Johan Helsingiuksen puheenvuoro nettineutraliteetista. Lisäksi professori Toni Ahlqvist Oulun yliopistosta esittelee Vastakkainasettelut-hankettaan. Minkälaisia yhteiskunnallisia ja eettisiä seuraamuksia radikaaleilla nousevilla teknologioilla voi olla?

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 20.4. mennessä Finnish Internet Forumin verkkosivulla http://internetforum.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.), josta löytyy myös tarkempi ohjelma.

Finnish Internet Forumia voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa: https://www.eduskunta.fi/FI/Sivut/live.aspx(Linkki toiselle web-sivustolle.). Twitterissä tapahtuman hashtag on #FIForum.

Lisätietoja: kaupallinen sihteeri Petri Kuurma, puh. 0295 351 427.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].

tietoyhteiskunta