Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa Strasbourgissa hakee ihmisoikeusneuvonantajaa

Kiinnostaako sinua monipuoliset neuvonantaja-tehtävät Euroopan ytimessä Strasbourgissa? Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa Strasbourgissa hakee ihmisoikeusneuvonantajaa 15.8.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan) korkeintaan 18 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, joka sisältää koeajan. - Hakuaikaa pidennetty!

Neuvonantaja osallistuu ihmisoikeuksien ja oikeusvaltiokysymysten seurantaan Euroopan neuvostossa. Hän valmistelee ja seuraa erityisesti Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomioiden täytäntöönpanon valvontaa. Tehtävään kuuluu ministerikomitean kokousten valmistelua, niihin osallistuminen, erikseen sovittavia temaattisia vastuita ja muita oikeudellisia tehtäviä.

Hakijalta toivomme:

  • Oikeustieteellistä tai vastaavaa yhteiskuntatieteellistä korkeakoulututkintoa
  • Vähintään viiden vuoden relevanttia työkokemusta
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ranskan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Työkokemus kansainvälisessä järjestössä tai valtionhallinnossa katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävä kuuluu edustuston paikallisesti palkatun henkilökunnan tehtäviin ja työsuhteessa sovelletaan paikallista Ranskan lainsäädäntöä ja noudatetaan asemamaasta palkatun henkilön työehtoja.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Vapaamuotoiset hakemukset ml. ansioluettelo ja palkkatoivomus pyydetään lähettämään 04.7.2022 mennessä osoitteella [email protected].  (Hakemuksia ei palauteta.)

Lisätietoja tehtävästä antaa suurlähettiläs Nina Nordström ([email protected]) tai pysyvän edustajan sijainen Pilvi Rämä ([email protected]).