Harjoittelija Suomen Santiago de Chilen suurlähetystöön

Harjoittelija Suomen Santiago de Chilen suurlähetystöön

Suomen suurlähetystö Santiago de Chilessä etsii korkeakouluharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi n. 1.10.-31.12.2019. Pienessä, mutta aktiivisessa edustustossa harjoittelija pääsee tekemään käytännössä kaikkea, mitä suurlähetystön laajaan toimenkuvaan kuuluu.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat edustuston avustavat työtehtävät mm. Chilen poliittinen ja taloudellinen seuranta ja siitä raportointi suurlähettilään ja kakkosvirkamiehen ohjauksessa; tiedonhaku, raporttien ja esitysten laatiminen; tiedusteluihin vastaaminen; osallistuminen kokouksiin ja tapahtumiin Suomen edustajana; vierailujen ja tapahtumien järjestelyissä avustaminen; vienninedistämisessä avustaminen osana Team Finlandia; lehdistöseuranta ja mediakatsaukset; verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen; edustuston sähköpostijakelut; asiakaspalvelussa avustaminen; sekä muut edustuston päällikön määräämät tehtävät. Harjoittelijalla on mahdollisuus painottaa omia taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan.

Oma-aloitteisuus, positiivisuus, joustavuus ja sosiaalisuus ovat hyödyksi, minkä lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Kielitaitovaatimukset: Kiitettävä suomen, espanjan ja englannin kielen taito. Ruotsin taito on eduksi.

Muut osaamisvaatimukset: Microsoft Officen hallinta ja sosiaalisen median tuntemus.

Ajankohta ja kesto: 1.10.-31.12.2019 (3kk), tarkasta ajankohdasta voidaan sopia edustuston kanssa.

Palkka: 1211 €/kk. Hakijalla tulee olla yliopiston myöntämä harjoittelutuki; todistus myönnetystä harjoittelutuesta tulee liittää hakemukseen.

Hakemuskirje suomeksi ja espanjaksi, CV sekä kopio opintosuoritusotteesta ja myönnetystä harjoittelutuesta tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 22.9.2019 klo 23:59 Chilen aikaa.