Ministeri Timo Harakka on pääpuhuja Sveitsin toisessa kansallisessa liikkuvuuskonferenssissa

Ministeri Timo Harakka on pääpuhuja Sveitsin toisessa kansallisessa liikkuvuuskonferenssissa

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka ja Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen ovat pääpuhujia Sveitsin toisessa kansallisessa liikkuvuuskonferenssissa 29.11.2021.

Ministeri Timo Harakka
Ministeri Timo Harakka

UUSIA AJATTELUTAPOJA LIIKKUVUUDEN SUHTEEN on tämän vuoden toisen kansallisen liikkuvuuskonferenssin teema. Konferenssin järjestää Sveitsin ympäristö-, liikenne- ja viestintäministeriö UVEK 29.11.2021 Bernissä. Liikkuvuuden tulevaisuutta käsittelevässä konferenssissa keskitytään konkreettisiin kokemuksiin kotimaasta ja ulkomailta sekä alan tutkimukseen. Ilmastonmuutos vaatii ilmastoneutraalia liikkuvuutta, joka taas edellyttää älykkäitä, nopeasti toteutettavissa olevia ratkaisuja.

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka(Linkki toiselle verkkosivustolle) ja Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen(Linkki toiselle verkkosivustolle) kutsuttiin tähän konferenssiin kansainvälisiksi pääpuhujiksi, ja he osallistuvat siihen virtuaalisesti. Lahti nimitettiin tänä vuonna "Euroopan vihreäksi pääkaupungiksi(Linkki toiselle verkkosivustolle)” edelläkävijänä kestävien kaupunkiratkaisujen kehittämisessä.