Suurlähettiläs Hirvonen avasi KONEen uuden Länsi-Sveitsin toimipisteen Sionissa

KONE, yksi maailman johtavista innovatiivisten hissien ja liukuportaiden valmistajista, avasi viime perjantaina uuden toimipisteensä Sioniin. Uudesta toimipisteestä käsin KONE palvelee asiakkaitaan Länsi-Sveitsissä.

Suurlähettiläs Valtteri Hirvonen ja Christian Wukovits leikkaavat toimipisteen avajaisissa avajaisnauhan
Suurlähettiläs Valtteri Hirvonen ja Christian Wukovits leikkasivat toimipisteen avajaisissa avajaisnauhan

KONE logo KONE(Linkki toiselle web-sivustolle.) avasi viime perjantaina uudet toimitilat Sioniin, josta se palvelee Länsi-Sveitsiläisiä asiakkaitaan. Perjantain avajaisissa suurlähettiläs Valtteri Hirvonen ja KONEen Sveitsin ja Itävallan toimitusjohtaja Christian Wukovits leikkasivat perinteisen avajaisnauhan Wallisin kantonin ja Sionin kaupungin edustajien sekä yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden läsnä ollessa.

Toimistotilat suunniteltiin yhdessä paikallisten työntekijöiden kanssa ja niissä näkyy tilojen joustava ja älykäs käyttö, joka mahdollistaa nykyaikaiset työskentelytavat. Sionin toimipiste on myös ensimmäinen KONEen uuden brändi-identiteetin mukaisesti suunniteltu toimisto.

Suurlähettiläs Hirvonen korosti tervetulosanomassaan KONEen Suomessa kehittämää innovatiivista ja tehokasta tekniikkaa, joka on käytössä yrityksen hisseissä ja liukuportaissa. Nämä uudet innovaatiot sopivat myös erittäin ajankohtaisen ja Suomessa priorisoidun kestävän kehityksen teemoihin. Suomalaisuus näkyy myös uuden toimipisteen ”people empowerment” –johtamistyylissä, joka heijastaa vahvasti pohjoismaisia arvoja ja näkyy Suomessa ja KONEella laajemminkin.

Toimiston sisätila Suurlähettiläs Hirvonen kertoi myös iloitsevansa, nähdessään KONEen hissejä ja liukuportaita täällä Sveitsissä. Hän toivotti KONEelle ja sen työntekijöille menestystä ja näkyvyyttä Länsi-Sveitsissä sekä tietenkin lukuisia hissi- ja liukuporrastilauksia.