Suurlähetystö hakee kahta harjoittelijaa

Suurlähetystö hakee harjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi - kesäkuukausiksi ja toista syksyksi. Harjoittelupaikat on ilmoitettu JobTeaser ja Valojobs -palveluissa. Kesän harjoittelu sopii myös ammattikorkeakouluopiskelijalle, jos kyseeseen tulee kolmen kuukauden harjoittelu ja rahoitusehto täyttyy. Hakemusten määräaika on 17.3.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat viestinnässä ja mediaseurannassa avustaminen, osallistuminen suurlähetystön edustajana eriaiheisiin kokouksiin ja seminaareihin ja näistä raportoiminen, tilaisuuksien järjestämisessä avustaminen ja muita avustavia tehtäviä.

Tehtävissä edellytetään kotimaisten kielten lisäksi saksan ja englannin taitoa, ranskan osaaminen on eduksi. Lisäksi edellytämme some-viestintäosaamista, hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta. 

Bruttopalkka ilman työnantajan sivukuluja on 1252 eur/kk. Yliopiston suoraan työnantajalle maksaman  harjoittelutuen tulee kattaa vähintään 1680 eur/harjoittelu. Kyseeseen voi tulla myös suoraan harjoittelijalle maksettava apuraha, jonka suuruus tulee olla vähintään noin 1000 eur/kk. Päätös rahoitustuesta tulee liittää joko hakemukseen tai toimittaa heti kun päätös on tehty. 

Hakemus ja lisätietoja: [email protected] 

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.