Suomen suurlähetystö Bernissä hakee kolmea harjoittelijaa vuodelle 2024

Haemme korkeakouluharjoittelijoita kesä-, syys- ja talvikaudelle. Lue lisää alta ja hae 28.3.2024 mennessä!

Old city of Bern
Kuva: Welcome Bern

Suurlähetystö hakee kolmea korkeakouluharjoittelijaa Berniin kolmen kuukauden pituiseen harjoitteluun. Aloitusajankohdat ovat 1.5., 1.9. ja 1.12.2024 (tai sopimuksen mukaan). Harjoittelupaikat on ilmoitettu myös JobTeaser -palvelussa.

Työtehtäviin kuuluu avustaminen mediakatsausten ja poliittisten ja taloudellisten katsausten laadinnassa, avustaminen viestintä- ja kulttuuriasioissa (erityisesti sosiaalinen media), avustaminen tapahtuma- ja vierailujärjestelyissä sekä tarvittaessa  asiakaspalvelussa, osallistuminen suurlähetystön ulkopuolella pidettäviin työtilaisuuksiin sekä muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät.

Tehtävät määrittyvät suurlähetystössä harjoittelujakson aikaan meneillään olevien projektien toteutusvaiheiden sekä kunkin harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Edellytyksinä tehtävään on oma-aloitteisuus, kyky työskennellä itsenäisesti, hyvät tiimityöskentely- ja yhteistyötaidot, hyvät IT-, verkkoviestintä- ja sosiaalisen median taidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja saksan kielen taito. Ranskan kielen taito ja aiempi kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi.

Harjoittelijalle maksettava palkka on 1399 e/kk. Harjoittelu edellyttää yliopiston/oppilaitoksen rahoitustuen kahdeksi kuukaudeksi suurlähetystön maksaessa kolmannen kuukauden palkan. Harjoittelija vastaa itse matka- ja majoituskustannuksistaan. Työnantaja tarjoaa harjoittelun ajaksi valtion matkavahinkoturvan, joka kattaa matkasairaudet, matkatapaturmat ja matkatavaravahingot, sekä lisäksi vapaa-ajan liikunta- ja viriketoimintatuen.

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 28.3.2024 mennessä osoitteeseen sanomat.brn(a)gov.fi otsikolla harjoitteluhakemus. Hakemuksessa tulee mainita tiedot käytössä olevasta harjoitteluapurahasta. Ilman riittävää rahoitusta emme voi ottaa hakemusta käsittelyyn. Kerro myös milloin voisit aloittaa harjoittelun. Tiedusteluihin vastaa Susanna Kytösaho, sp. susanna.kytosaho(a)gov.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme verkkosivulla: Tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin sivustolta: Turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.).