Suomalaisyritys Finn-Savotta Oy piipahti juhannusviikolla Sveitsissä esittelemässä tuotteitaan B&T:n Police Days -tapahtumassa. Savotta valmistaa niin ammattikäyttöön soveltuvia erikoistuotteita, kuten kantojärjestelmiä ja telttoja, kuin vapaa-ajan retkeilyvälineitäkin. Onpa saunakin toisinaan mukana tapahtumissa reissatessa.

Kuva: Savotta

Ensimmäistä kertaa Sveitsissä vierailleen, maailmanvalloitustaan aloittelevan yrityksen edustajat olivat tyytyväisiä tilaisuuteen. Savotta esitteli tilaisuudessa niin ammattilaistarvikkeita kuin retkeilykäyttöönkin soveltuvia reppuja.

Savotta on karstulalainen perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Yritys on varustanut Suomen puolustusvoimia jo vuosikymmeniä, ja on lisäksi toiminut yhteistyössä Punaisen Ristin kanssa kriisialueilla. Seuraavaksi Savotta aikoo lähteä kehittymään ulkomaankaupan suuntaan, ja Sveitsin-matka olikin ensimmäisiä tunnusteluja kansainvälisemmällä tiellä.

Kuva: Savotta

Sveitsin auringon alla varusteissa hikoilutti, mutta päivä oli sen arvoinen.  Savottan Suomen lipuin koristellulla pisteellä riitti kuhinaa pitkälle päivään.

Savottan verkkosivut löytyvät osoitteesta http://finn-savotta.fi/.(Linkki toiselle web-sivustolle.)