Harjoittelijaksi Kanadaan vuonna 2023?

Tarjolla on mielenkiitoinen 5-6 kk harjoittelupaikka Suomen suurlähetystössä!

OTTAWA 1.4.-30.9.2023

  • Avustaminen suurlähetystön poliittisissa, taloudellisissa, kaupallisissa (Team Finland) sekä kulttuuriin/viestintään liittyvissä tehtävissä
  • Osallistuminen Ottawassa järjestettäviin seminaareihin ja konferensseihin ja niistä raportoiminen.
  • Avustaminen kokous- ja vierailuvalmisteluissa sekä
  • muut edustuston päällikön erikseen määräämät työtehtävät.

 

Toivottu opintotausta ja opintojen vaihe

Harjoittelijalta edellytetään ammattikorkeakoulu- tai vastaavia opintoja, kotimaisten kielten lisäksi hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä Microsoft Office -sovellusten hallintaa. Aiempi ulkomaan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, aloitekykyä ja joustavuutta.

 

Palkkaukseen ja muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot

Harjoittelun kesto on 5-6 kuukautta harjoittelijalle myönnetystä rahoituksesta riippuen.  Harjoittelun ajalta ei makseta palkkaa.

Harjoittelijalla tulee olla oman oppilaitoksen tai vastaavan myöntämä julkinen ja riittävä rahoitus. Rahoituksessa otetaan huomioon myös Kelan maksamat opintososiaaliset tuet ja muut stipendit.

Rahoituksen tulee olla yhteensä noin 1000 €/kk koko harjoittelu ajalle. Harjoittelija vastaa itse työlupa-, matkustus- ja asumiskustannuksistaan.

 

Muuta

Harjoittelija huolehtii itse työluvan hankkimisesta (suurlähetystö neuvoo tarvittaessa).

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista voit lukea lisää seuraavalta sivulta:SUPO turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)
Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme: Tietosuoja ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)
Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja  

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 04.12.2022 mennessä sähköisesti seuraavaan osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pauliina Pennanen, konsuli, hallintovastaava puh. +1 613 288 2236