Finnish Internet Forum pohtii internetin tulevaisuutta – ilmoittautuminen on alkanut

Kymmenen vuotta täyttävässä Finnish Internet Forumissa (FIF) keskustellaan ajankohtaisista, internetin tulevaisuutta koskevista aiheista: 5G-verkoista, internetin avoimuudesta ja eriytymisestä sekä EU:n roolista internetin kehityksessä.

Juhlaseminaarin aamupäivän paneelikeskustelussa pohditaan internetin säätelyä EU:ssa ja sen vaikutuksia kansalaisiin tekoälyn aikakaudella. Iltapäivän paneelissa keskustellaan, miten yhteiskunnat kestävät avoimen internetin. Asiantuntijapuheenvuorossa käsitellään 5G-verkkojen turvallisuutta ja päivän key note -puheenvuoro keskittyy internetin tulevaisuuteen EU:n näkökulmasta. 

Tilaisuus järjestetään Pikkuparlamentin auditoriossa torstaina 6. kesäkuuta 2019 klo 9:15-16:00.

Juhlavuoden kunniaksi tilaisuus päättyy Johan Helsingiuksen ja Yrjö Länsipuron FIF:n historiakatsaukseen. Keskustelua voi jatkaa tilaisuuden jälkeen järjestettävällä iltavastaanotolla Sonckin salissa klo 17−19. 

Foorumin järjestävät ulkoministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö ja eduskunnan liikenne ja viestintävaliokunta, yhteistyökumppaniensa kanssa. 

Tilaisuuteen vaaditaan ilmoittautuminen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumiset Finnish Internet Forumin verkkosivujen(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) kautta.

Verkkosivuilta löytyy myös tilaisuuden tarkempi ohjelma. 

Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa: https://www.eduskunta.fi/FI/Sivut/live.aspx(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Twitterissä tapahtuman hashtag on #FIForum.

Lisätietoja: kaupallinen sihteeri Petri Kuurma, puh. 0295 351 427

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].