Avoin hallintovirkailijan tehtävä São Paulon -konsulaatissa

Avoin hallintovirkailijan tehtävä São Paulon -konsulaatissa

Suomen suurlähetystö Brasiliassa hakee hallintovirkailijaa São Paulon -konsulaattiin 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan alkaen.

Hallintovirkailija toimii osana suurlähetystön, São Paulon konsulaatin ja Rio de Janeiron kunniapääkonsulaatin muodostamaa tiimiä. Työtehtäviin kuuluvat:

  • Kansalaispalvelutehtävät
  • Konsulin avustaminen
  • Avustaminen poliittisissa ja taloudellisissa tehtävissä, viestinnässä, koulutus- ja tiedeasioissa sekä maakuvatyössä
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään soveltuvaa tutkintoa sekä relevanttia työkokemusta. Lisäksi edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää portugalin ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on itsenäinen ja vaatii oma-aloitteisuutta sekä organisointitaitoja. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja molemmissa kulttuuripiireissä ja kykyä toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä soveltuu työuransa alkupuolella oleville hakijoille, mutta myös kokeneemmat ovat tervetulleita. Eduksi katsotaan aiempi kokemus Brasiliasta sekä ulkoasiainhallinnossa työskentelystä.

Hallintovirkailija palkataan niin sanotusti paikallisesti palkatun työntekijän ehdoin, jolloin työsuhteeseen sovelletaan Brasilian työlainsäädäntöä (CLT). Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Suomen suurlähetystön alaisuuteen ja kuuluu suurlähetystön palkkausjärjestelmään.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista: supo.fi.

Hakemusten käsittelyssä noudatetaan ulkoasiainhallinnon yleisiä tietosuojaperiaatteita (lisätietoja https://um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa ), ja vastaanotettuja henkilötietoja käsittelevät vain ne työntekijät, joilla on työtehtävän mukainen oikeus käsitellä kyseistä asiaa. Huomioithan, että hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Hakemuksena toimii motivaatiokirje, johon voi sisällyttää palkkatoiveen. Lisäksi mukaan liitetään ansioluettelo ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Hakemus liitteineen toimitetaan 4.7.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja: hallintovastaava Tytti Pylkkö, +55 61 3443 7151, ja varakonsuli Tiina Pullinen Martins, tiina.martins[at]formin.fi