Suomen suurlähetystö Brasiliassa hakee hallintovirkailijaa São Paulon konsulaattiin mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan

 

Hallintovirkailija toimii osana suurlähetystön, São Paulon konsulaatin ja Rio de Janeiron kunniapääkonsulaatin muodostamaa tiimiä. Työtehtäviin kuuluvat:

  • Konsulipalvelutehtävät
  • Konsulin avustaminen
  • Avustaminen poliittisissa ja taloudellisissa tehtävissä, viestinnässä, koulutus- ja tiedeasioissa sekä maakuvatyössä
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään soveltuvaa tutkintoa sekä relevanttia työkokemusta. Lisäksi edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää portugalin ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on itsenäinen ja vaatii oma-aloitteisuutta sekä organisointitaitoja. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja molemmissa kulttuuripiireissä ja kykyä toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä soveltuu työuransa alkupuolella oleville hakijoille. Eduksi katsotaan aiempi kokemus Brasiliasta sekä ulkoasiainhallinnossa työskentelystä.

Hallintovirkailija palkataan ns. paikallisesti palkatun työntekijän ehdoin, jolloin työsuhteeseen sovelletaan Brasilian työlainsäädäntöä (CLT). Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Suomen suurlähetystön alaisuuteen ja kuuluu suurlähetystön palkkausjärjestelmään. Työsuhteen edellytys on Brasiliassa työskentelyyn oikeuttavien lupien voimassaolo.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Hakemusten käsittelyssä noudatetaan ulkoasiainhallinnon yleisiä tietosuojaperiaatteita (lisätietoja https://um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa ), ja vastaanotettuja henkilötietoja käsittelevät vain ne työntekijät, joilla on työtehtävän mukainen oikeus käsitellä kyseistä asiaa. Huomioithan, että hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Hakemuksena toimii motivaatiokirje, johon voi sisällyttää palkkatoiveen. Lisäksi mukaan liitetään ansioluettelo ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Hakemus liitteineen toimitetaan 21.02. mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja: varakonsuli Tiina Pullinen Martins ([email protected])