Lentoyhteydet Brasiliasta sekä tietoa Suomeen saapuville

Lentoyhteydet Brasiliasta sekä tietoa Suomeen saapuville

Koronavirustilanteen vuoksi suomalaisia matkailijoita kehotetaan palaamaan Suomeen heti kun mahdollista. Brasiliasta pääsee Suomeen kaupallisilla lennoilla. Tähän päivittyvään uutiseen listataan viimeisin suurlähetystön tiedossa oleva tilanne lentoyhteyksien suhteen. Varmista aina lentojen tilanne suoraan lentoyhtiöltä.

Päivitetty  26.10.

Brasiliasta pääsee edelleen Suomeen kaupallisilla lennoilla. Säännöllisiä yhteyksiä Eurooppaan on São Paulosta ja Rio de Janeirosta. Brasilian sisäisten lentojen määrää on vähennetty, näistä löytyy lisätietoa Anacin verkkosivuilta.

Tiedot lentoyhteyksistä muuttuvat jatkuvasti, joten lennot tulee varata suoraan lentoyhtiön kautta. Varmista aina lentojen ajankohtainen tilanne ja jatkoyhteydet Helsinkiin suoraan lentoyhtiöltä. Varaudu myös muutoksiin.

Huomio, että lentokentillä palvelut saattavat olla rajoitetut.

Kotiutuslentoja ei ole suunnitteilla Brasiliasta Suomeen. Matkustamiseen tulee käyttää kaupallisia lentoja.

Ulkomailla asuvien suomalaisten kannattaa pysyä nykyisessä asuinmaassaan.
 

Lisätietoja ulkomailta Suomeen saapuville

Lentoyhteydet


Brasilialla on maarajaa Ranskan Guayanan kanssa, josta on lentoja Pariisiin. Ranskan Guayanaan ei kuitenkaan ole enää lentoja Brasiliasta. Mikäli olet pyrkimässä Ranskan Guayanan kautta Eurooppaan, otathan yhteyttä São Paulon konsulaattiin ([email protected]), koska rajan ylitys ei muuten onnistu. Huomioithan myös, että Ranskan Guayanassa on 14 päivän karanteenivaatimus maahan tullessa.