Suomen suurlähetystö Sofiassa hakee korkeakouluharjoittelijaa

Kiinnostaako sinua harjoittelu kansainvälisessä ympäristössä yhteiskunnallisten ja poliittisten kysymysten parissa? Entä viestiminen sosiaalisessa mediassa? Oletko sosiaalinen ja kiinnostunut uusista asioista ja ihmisistä? Tule meille harjoittelijaksi!

Kiinnostaako sinua harjoittelu kansainvälisessä ympäristössä yhteiskunnallisten ja poliittisten kysymysten parissa? Entä viestiminen sosiaalisessa mediassa? Oletko sosiaalinen ja kiinnostunut uusista asioista ja ihmisistä? Tule meille harjoittelijaksi!

 

Tehtäviin kuuluvat:

  • Virkamiesten avustaminen, muistioiden laatiminen sekä taustaselvitysten tekeminen
  • Kokouksiin osallistuminen ja niistä raportointi
  • Avustaminen vierailujen ja tapahtumien järjestelyissä
  • Osallistuminen ulkoiseen viestintään ja sosiaalisen median viestinnän suunnittelu ja toteutus

 

Harjoittelijalta odotamme:

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Jonkin slaavilaisen kielen tuntemus auttaa arkipäivän asioissa.

Tehtävien hoitaminen edellyttää kiinnostusta kansainvälisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin, ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, EU-asioihin ja talous- ja kauppapolitiikkaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta ja keskeisten toimistotyökalujen ja somen hallintaa. Etusijan saavat opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Ajankohta ja kesto: lokakuu-joulukuu 2021

Palkkaus: Bruttopalkka ilman työnantajan sivukuluja on noin 1252 euroa/kk.

Harjoittelun valitulla tulee olla vähintään kahden kuukauden harjoittelurahoitus järjestettynä (vähintään €1000/kk). Todistus myönnetystä rahoituksesta tulee liittää hakemukseen.

Edustusto voi kustantaa kolmannen kuukauden palkan, mikäli rahoitustuki ei sitä kata.

Edustusto ei korvaa matka- tai asumiskuluja, mutta voi avustaa asunnon etsinnässä ja antaa mielellään vinkkejä.

Hakemus: Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.7.2021. Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä "harjoittelija ja hakijan nimi". Myös harjoitteluun liittyvät kysymykset voit lähettää [email protected]. Skype-haastattelut järjestetään elokuun aikana.

 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa https://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.