Sofian suurlähetystössä monipuolisia tehtäviä korkeakouluharjoittelijalle keväällä 2020

Sofian suurlähetystössä monipuolisia tehtäviä korkeakouluharjoittelijalle keväällä 2020

Opintojen loppuvaiheessa olevalle tai pitkälle edenneelle korkeakouluopiskelijalle on tarjolla kolmeksi kuukaudeksi (1.-4.-30.6.2020) mielenkiintoisia tehtäviä, joihin kuuluu mm. virkamiesten avustaminen, muistioiden laatiminen, taustaselvitysten tekeminen, kokouksiin osallistuminen ja niistä raportointi, vierailujen ja tapahtuminen järjestelyissä avustaminen sekä osallistuminen ulkoiseen viestintään ja sosiaaliseen mediaan.

Opintojen loppuvaiheessa olevalle tai pitkälle edenneelle korkeakouluopiskelijalle on tarjolla kolmeksi kuukaudeksi (1.-4.-30.6.2020) mielenkiintoisia tehtäviä, joihin kuuluu mm. virkamiesten avustaminen, muistioiden laatiminen,  taustaselvitysten tekeminen, kokouksiin osallistuminen ja niistä raportointi, vierailujen ja tapahtuminen järjestelyissä avustaminen sekä osallistuminen ulkoiseen viestintään ja sosiaaliseen mediaan.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen  suullista ja kirjallista hallintaa sekä  sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Jonkin slaavilaisen kielen tuntemus auttaa arkipäivän asioissa.

Kiinnostus kansainvälisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin, ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, EU-asioihin ja talous- ja kauppapolitiikkaan, hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteellisuus ja keskeisten toimistotyökalujen (Excel, Word, Power Point) hallinta ovat hyödyksi.

 

Bruttopalkka ilman työnantajan sivukuluja on 1236 euroa/kk.

Oppilaitoksen myöntämästä vähintään kahden kuukauden tuesta tulee liittää todistus hakemukseen. 

Rahoitustuen tulee olla noin 1000 euroa/kk. Kolmas kuukausi on työnantajan kustantamana mahdollinen.

Palkka-asioista vastaava yhteyshenkilö ulkoministeriössä: Sati Lappeteläinen, [email protected], puh 0295 351437.

 

Edustusto ei korvaa matka- tai asumiskuluja, mutta voi avustaa asunnon etsinnässä.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV 7.2.2020  mennessä  osoitteeseen: [email protected]

Yhteyshenkilö: [email protected]