Suomen suurlähetystö Brysselissä hakee korkeakouluharjoittelijaa vuodelle 2023

TOIVOTTU HARJOITTELUAJANKOHTA:

1.3.-31.5.2023 tai sopimuksen mukaan, harjoittelun kesto 3kk

TEHTÄVÄNKUVAUS:

Tehtävä tarjoaa harjoittelijalle monipuolisen tehtävänkuvan myötä erityisen mahdollisuuden tutustua Suomen ulkomaanedustustojen toimintaan.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • avustaminen tiedonhankinnassa ja EU-asioiden seurannassa Belgiassa ja Luxemburgissa
  • avustaminen muussa raportoinnissa Belgiaa ja Luxemburgia koskevissa asioissa
  • Team Finland-työhön osallistuminen
  • avustaminen edustuston maakuvatyössä ja some-kanavien ylläpitämisessä
  • avustaminen tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisessä
  • virkahenkilöiden avustaminen muissa kulloinkin ajankohtaisissa tehtävissä

Tehtävänkuva voi muuttua edustuston toiminnallisten tarpeiden sekä harjoittelijan opintotaustan, osaamisen ja toiveiden mukaisesti.

TOIVOTTU OPINTOTAUSTA JA OPINTOJEN VAIHE:

Tehtävä soveltuu parhaiten opintojensa loppuvaiheessa olevalle yliopisto-opiskelijalle. Soveltuvia tieteenaloja ovat esimerkiksi valtio-, yhteiskunta-, hallinto-, oikeus-, kauppa- ja humanistiset tieteet.

KIELITAITOVAATIMUKSET:

Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää ranskan kielen taitoa.

MUUT OSAAMISVAATIMUKSET:

Hyvä kirjallinen ja suullinen esiintyminen sekä kyky keskittyä ja poimia oleellinen laajoista asiasisällöistä ovat avuksi tehtävässä koska työssä painottuu selkeä ja täsmällinen kirjallinen ilmaisu (mm. raportointitehtävissä).

MUUT OMINAISUUDET:

Joustavuus, hyvä paineensietokyky, kiinnostus oppia ja omaksua uusia asioita. Sosiaaliset kyvyt auttavat uusiin verkostoihin sopeutumisessa.

ASUNTO:

Brysselissä on yleensä hyvin tarjolla lyhytaikaisia vuokra-asuntoja. Edustusto ei osallistu asunnon etsintään.

PALKKAUS:

Kelan työssäoloehdon täyttävä vähimmäispalkka (1331,00 EUR/kk). Harjoittelun edellytyksenä on, että opiskelija saa harjoittelutukea oppilaitokseltaan tai muulta Ulkoministeriön hyväksymältä taholta. Harjoitteluun valitulla tulee olla vähintään kahden kuukauden oppilaitoksen myöntämä harjoittelurahoitus järjestettynä (vähintään 1680 euroa/harjoittelu). Edustusto voi mahdollisesti kustantaa kolmannen kuukauden palkan, mikäli yliopiston rahoitustuki ei sitä kata.

LISÄTIETOJA

Työn sisällön osalta:

[email protected]

Hallinnollisten ja muiden kysymysten osalta:

[email protected]

Pyydämme lähettämään kirjallisen hakemuksen, CV:n, todistuksen yliopiston rahoitustuesta ja harjoittelun ajankohtatoiveen ’BRY korkeakouluharjoittelija’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy sunnuntaina 29.1.2023.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista:  https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme: https://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.) Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).