Suomen pysyvä EU-edustusto hakee CORI -sektoriassistenttia ma. työsuhteeseen alkaen 01.09.2020 tai sopimuksen mukaan

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee palvelukseensa assistenttia CORI -sektorille (liikenne ja viestintä, energia; koulutus, nuoriso, kulttuuri ja urheilu; Ahvenanmaa) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.09.2020 – 30.06.2021 tai sopimuksen mukaan.

Assistentin tehtäviin kuuluu kuusihenkisen virkamiestiimin avustaminen. Pääasialliset työtehtävät ovat kyseisten sektoreiden ministerineuvostojen kokousten käytännön valmistelut, yhteydenpito ja tiedonvaihto EU-instituutioiden ja ministeriöiden välillä ja hallinnolliset tukitoimet kuten esim. matka- ja edustustilaisuusjärjestelyt sekä tapaamis- ja vierailuvalmistelut sekä muut työnantajan määräämät tehtävät.

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin ja ranskan kielen taito katsotaan eduksi, vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen. Arvostamme oma aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi. 

Lisätiedot työn sisällön osalta assistentti Veera Hakkarainen, [email protected], + 32 472 90 60 57 ja työsuhteen ehtojen osalta hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Kristiina Hope, [email protected], + 32 472 52 73 01.  

Vapaamuotoinen hakemus (ml. ansioluettelo ja suosittelijoiden yhteystiedot) - OTSIKOLLA Assistentti TTE EYCS AHVENANMAA- pyydetään toimittamaan viimeistään sunnuntaina 19.07.2020 sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).

 ​​​​​​​