Avoin tehtävä - konsulipalveluvirkailija Brysseliin

Suomen suurlähetystö Belgiassa hakee palvelukseensa konsulipalveluvirkailijaa Brysseliin.

Kaksi naiskollegaa keskustelevat hymyillen, toinen istuu tietokone sylissään ja toinen seisoo vieressä.

 

Konsulipalveluvirkailijan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu ml. tiedusteluihin vastaaminen, passi-, maahantulo- ja kansalaisuusasiat, notaaripalvelut ja hädänalaisten suomalaisten avustaminen. Tehtävään sisältyy myös lento- ja aselupien hoitaminen sekä muita suurlähetystön avustavia tehtäviä, ml. suurlähettilään assistentin sijaisuus.

Tehtävään hakijalta edellytetään Suomen kansalaisuutta ja suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ranskan tai hollannin kielitaito katsotaan eduksi. Konsulipalveluvirkailijan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa, huolellisuutta ja tarkkuutta, erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä sekä valmiutta omaksua erilaisia tietojärjestelmiä. Aiempi kokemus konsulipalvelu- tai muista ulkoasiainhallinnon tehtävistä Suomen edustustoissa ulkomailla katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä. Osana Ulkoministeriötä Suomen suurlähetystö Belgiassa on joustava ja kannustava työnantaja. Liukuva työaika helpottaa työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Koska henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä, tarjoamme työntekijöiden käyttöön mm. kuntosalin sekä virkistys- ja liikuntatuen. Kielikoulutustuen ja moninaisten koulutusmahdollisuuksien avulla tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen suurlähetystö Brysselissä. Tehtävä täytetään ensin määräajaksi ajalle 25.11.2023 – 24.11.2024 tai sopimuksen mukaan, minkä jälkeen tehtävän jatko on mahdollinen ja toivottavaa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2800-3000 e/kk brutto.  Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista: supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä ministerineuvos Leena Liiralta ([email protected] +32 474 93 13 18). Lisätietoja työsuhteen ehdoista voi kysyä [email protected]. Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Konsulipalveluvirkailija BRY’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy sunnuntaina 10.9.2023.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).