Suomen Wienin-suurlähetystö hakee assistenttia

Suomen Wienin-suurlähetystö hakee assistenttia kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy 26.5.2023.

Pääasialliset työtehtävät

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisessä ympäristössä.

Assistentin tehtäviin kuuluu tavanomaisia edustuston asiakaspalvelu- ja assistenttitehtäviä, ja erityisesti edustuston yleisen sähköpostin ja puhelinvaihteen hoito. Tehtävässä vastataan edustustoon ja sen henkilökuntaan liittyvistä protokolla-asioista ja akkreditoinneista (BMEIA, Wienin kansainväliset järjestöt) sekä useista saksan –ja englanninkielisistä asiakirjatehtävistä. Tehtävässä osallistutaan maakuva- ja Team Finland –työhön sekä osallistutaan vierailujen järjestämiseen ja edustuston viestintätyöhön (ml. sosiaalinen media). Tehtävässä voi olla yhteydenpitoa ja kirjeenvaihtoa eri sidosryhmiin (ml. kunniakonsulit ja Wienin kansainväliset järjestöt), sekä erilaisten sähköisten kalenterien ylläpitoa. Tehtävä kuuluu assistenttien ryhmään, jonka johdosta tehtävässä tulee ajoittain sijaistamista suurlähettilään assistentin tehtävissä ja vastuualueilla. Henkilö sijaistaa myös viestinnän vastuuhenkilöä.

Tehtävässä on yhden kuukauden koeaika. Tehtävä jatkuu mahdollisesti vakituisena tehtävänä määräaikaisuuden jälkeen.

 

Tehtävän vaatimukset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja organisointitaitoja, työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta. Muu tehtävänhoitoa tukeva koulutus ja kokemus katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen, saksan ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa sekä vahvaa Itävallan maatuntemusta. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja Itävallan lainsäädäntöä. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Tehtävään ei sisälly asuntoa eikä erillistä päivärahaa. Ylityöt korvataan yleisimmin vapaana. Etuihin kuuluu lisäksi vuosittainen liikuntatuki ja mahdollisuus saksan kielen opiskeluun. 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV sekä palkkatoivomus pyydetään lähettämään 26.5.2023 mennessä sähköpostiosoitteisiin [email protected] ja [email protected]. Viestin otsikkoon Toimistopalvelutyöntekijä 2023 [sukunimi].

Lisätietoja tehtävästä antavat Wienin suurlähetystössä virka-aikana kakkosvirkamies Antti Putkonen ja hallintovastaava Erja Päivärinta, puh. +43 1 535 03 65. ​

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meillä antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.