Kestävä kehitys residenssin arjessa

Residenssin kokki Tero Räsänen kertoo, miten kestävän kehityksen periaatteet huomioidaan edustustyön arjessa.

Ruokalista syyskuussa tarjotusta ateriasta - kanttarellikeitto, luomulihapullat, mustikkapiirakka.
Kuva: Suomen suurlähetystö, Wien

"Kestävä Eurooppa - kestävä tulevaisuus" on Suomen EU-puheenjohtajuuskauden motto. Tätä periaatetta pyritään noudattamaan myös suurlähettilään residenssissä, jossa EU-puheenjohtajuuskauden aikana järjestetään lukuisia tilaisuuksia pienemmistä lounastapaamisista paljon työtä vaativiin vastaanottoihin. Pienillä valinnoilla voi olla suuri merkitys. Residenssin kokki Tero Räsänen kertoo videolla, mitä asioita hän huomioi suunnitellessaan residenssin tilaisuuksia.