Våra nya telefontider på vardagar är 10:00-12:00

För att förbättra vår kundservice har vi nya telefontider. I allmänhet svarar vi på frågor som gäller inresa till Finland, medborgarskap, befolkningsregister samt pass. Dessa frågor besvarar vi på vardagar 10.00-12.00. Du kan kontakta oss via telefon på telefonnummer +61 2 6273 3800.

På vår e-postadress [email protected] kan du kontakta oss dygnet runt. Vänligen boka tid för ditt ärende innan ditt besök via e-post eller telefon om du skulle vilja besöka ambassaden. Ambassaden håller öppet för kunder vardagar klockan 9.30-12.00.

Om din fråga gäller inresa till Australien eller Nya Zeeland, visum eller förnyelse av visum i Australien eller Nya Zeeland alternativt frågor om vad du kan införa till Australien och Nya Zeeland, vänligen kontakta ansvarig myndighet i dessa länder.

Påminnelse till våra australiska och nyazeeländska vänner; om du skulle vilja resa till Finland kan du göra det visumfritt i upp till 90 dagar. Detta visum gäller i hela Schengenområdet och gäller från det att du inreser till ett land som är med i Schengensamarbetet.