Suomen Canberran-suurlähetystö hakee johdon assistenttia

Suomen Canberran suurlähetystö hakee johdon assistenttia 1.2.2023 alkaen.

Embassy of Finland, Canberra

Johdon assistenttin työsuhde on määräaikainen ajalle 01.02.2023-31.10.2023 tai sopimuksen mukaan, tehtävän jatko on mahdollinen.

Johdon assistentin tehtäviin kuuluvat monipuolisesti edustuston päällikön ja päällikön sijaisen henkilöassistentin tehtävät mm. kalenterin hallinta, kokous- ja matkajärjestelyt, tilaisuuksien koordinointi sekä erilaiset hallinnolliset tehtävät ja muut yleiset assistenttitehtävät. Tehtävänkuvaan kuuluu diplomaattinen kirjeenvaihto sekä yhteydenpito Suomen kunniakonsuleihin. Osa tehtävää on myös edustuston sosiaalisesta mediasta vastaavan henkilön sijaisuus.

Tehtävään hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista, valmiutta toimia sosiaalisessa mediassa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työtehtävien sekä sijaisuuksien suhteen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Ymmärrys Australian hallinnon eri toimijoista ja rooleista on tehtävässä eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vakaan työn Suomen asialla kansainvälisessä ympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan pääsääntöisesti Australian lainsäädäntöä.  Mikäli hakija kuuluu Australian sosiaaliturvan piiriin, maksetaan palkan lisäksi 12% työeläkemaksu (Super annuation). Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen suurlähetystö Canberrassa. Hakijalla tulee olla pitkäaikainen työnteon mahdollistava oleskelulupa Australiaan. Edustusto ei sponsoroi viisumia tätä tehtävää varten.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta Suojelupoliisin verkkosivulta(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätiedot: [email protected], puh. +61 2 6253 7911.

Vapaamuotoinen hakemus (ml. hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive), otsikolla Johdon assistentti, pyydetään toimittamaan viimeistään klo 12:00/EAST keskiviikkona 21.12.2022 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Haastatteluun valittaville ilmoitetaan erikseen.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme Ulkoministeriön verkkosivulta(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.